Home

| BLOG

Sometimes you gotta die to live again

Ingen kommentarer News

Inden nyheden bliver totalt forældet vil jeg lige dele den med jer.

Jeg var den første i min familie til at tage en studentereksamen. Jeg gjorde det alene af den grund, fordi ingen andre i min tætte familie havde taget en. Jeg var ikke egentligt ikke egnet til gymnasiet. De sagde jeg ikke engang kunne komme på teknisk skole, men jeg tog mig sammen i 10-klasse og tryllede. Jeg gik ikke med drømme om universitetet, men skrev raptekster, spillede basket, malede graffiti og hang med vennerne på gaden. Min familie var splittet fordi min far drak ligesom min farfar. Så alt var på hovedet i meget af min barndom. Jeg ville ikke gentage mønsteret men følte mig aldrig helt som de andre, hvilket sikkert også var sandt.

Efter gymnasiet følte jeg et pres til at tage en uddannelse, men alt forekom mig pænt sløjt, så jeg tog en uddannelse som grafiker og muligvis alene fordi at ordet “graf” var en del af uddannelsens navn. Jeg tog den på skolepraktik fordi branchen var i nedgang og startede mit eget uafhængige pladeselskab fra min plads på skolepraktikken. Jeg lagde et fundament og udgav nogle klassiske rapalbums i den periode.

For et par år siden fik jeg en trang til at gøre noget nyt. Jeg følte at jeg på mange måder havde holdt mig selv tilbage fra at vokse på baggrund af principper fra en anden tid i mit liv. Jeg havde ladet hjernen gå i selvsving for længe og ville opgradere mig selv. I første omgang tænkte jeg “musik” og søgte først ind på Rytmisk Musikkonservatorium på ‘Music Management’ da jeg i et øjeblik troede at det var det helt rigtige for mig. Jeg blev afvist fordi jeg ikke havde matematik på B-niveau. Jeg er glad for det afslag den dag i dag.

Jeg bestemte mig i stedet for at finde en uddannelse som kunne ruste mig til en digital fremtid på flere forskellige fronter og søgte derfor ind på uddannelsen Digital Konceptudvikler som er en professionsbachelor på erhvervsakademiet KEA – Copenhagen School Of Design & Technology. Det viste sig med tiden at være en god ide og jeg færdiggjorde den med et gennemsnit på 12.

Jeg er nu den første i min familie med en bachelorgrad, men denne gang tog jeg uddannelsen for mig selv og ikke fordi jeg følte et pres eller et ansvar. Uddannelsen viste sig at være mere givende end jeg havde forestillet mig og har været med til at give mig en “hands-on” og teoretisk forståelse på en hel række meget brugbare og aktuelle områder såsom digital marketing, digital commerce, forretningsmodellering, projektledelse og meget mere.

Jeg ville lyve hvis jeg sagde at det ikke havde været en kæmpe udfordring for mig at opnå dette resultat, men hvis du vil gøre nye ting med dit liv så tag en chance. Det værste der kan ske er at du fejler og at fejle er blot et forstadie til succes.

Sometimes you gotta die to live again.

– Caspar Wildner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

2.861 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

Tags: , , , , , , , , ,

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk